English Ukrainian
Випуск 50 PDF Друк E-mail
Автор: Administrator   
Четвер, 12 вересня 2019 16:18

page white acrobatv50

https://doi.org/10.17721/2308-135Х.2019.50

МАТЕРІАЛИ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ: СТАН, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВА ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ»

СТАТТІ ПРИСВЯЧЕНІ КОНФЕРЕНЦІЇ

Мотузенко О.О., Джанкола Д.В. ІННОВАЦІЙНИЙ ДОСВІД ІТАЛІЇ З ОРГАНІЗАЦІЇ ЕНОГАСТРОНОМІЧНИХ ТУРИСТИЧНИХ МАРШРУТІВ НА ПРИКЛАДІ СИСТЕМИ ДОРІГ ВИНА ТА СМАКУ ЛОМБАРДІЇ

Крупельницька К.О., Смирнов І.Г. РОЛЬ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ЯК ЗАСОБУ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНИХ ІННОВАЦІЙ

Саркісян Г.О. Тітомир Л.А. РОЗРОБКА ІННОВАЦІЙНОЇ КОМПЛЕКСНОЇ ПРОГРАМИ ГОСТИННОСТІ ДЛЯ ПОКРАЩЕННЯ МІЖНАРОДНИХ УКРАЇНО-ФРАНЦУЗСЬКИХ ВІДНОСИН

Сич В.А. Екотуризм в межах священних природних місць

РІШЕННЯ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ «РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ: СТАН, ВИКЛИКИ ТА ПЕРСПЕКТИВА ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКОГО ДОСВІДУ»


Останнє оновлення на Вівторок, 26 травня 2020 14:26